Opret en bruger Log ind

Tilmeld ny bruger

Tilmeld ny bruger

Glemt adgangskode?

Send

Skift adgangskode

Skift adgangskode

Vores historie

Fusionen pr. 2. april 2002 mellem L. Jørgensens Turistbusser A/S og Centrum Turist skabte landets næststørste turistbusforretning, forenede 2 veletablerede og traditionsrige virksomheders værdier, og har resulteret i en virksomhed, der kan løse alle opgaver inden for transport og rejser med bus. Begge de fusionerede selskaber går mange år tilbage.
L. Jørgensen Turistbusser A/S
Busfirmaet L. Jørgensens Turistbusser etableredes i 1920 af Laurits Jørgensen. Var gennem 30 år i Ryomgaard på Djursland og kendt som de graa busser.
Centrum Turist
Lars M. Petersen var 2. generation i firmaet, der etableredes lige efter krigen af faderen, Andreas Pedersen. Fra 1946 til sønnens overtagelse sidst i 60erne kørte Andreas Petersen kun turistkørsel og havde 5-6 busser. I 1974, efter Lars og Tove Petersens overtagelse af firmaet, fik det navnet Centrum Turist, og busparken blev hurtigt udvidet. Som en pudsig anekdote kan nævnes, at Andreas Petersen startede som chauffør hos Laurits Jørgensen før krigen.
Nu og i Fremtiden
I dag har Centrum Turist en trimmet busflåde og stor erfaring i busdrift og busferier. 2 veletablerede og traditionsrige busselskabers kræfter og erfaring er samlet i et selskab i fremdrift og med gode udviklingsmuligheder. Virksomhedens mål er ikke at blive større for enhver pris, men at have den rigtige størrelse til at dække kundernes behov. Vores mål er at være de bedste, at sikre en god indtjening og gennem investeringer sikre os, at vi altid vil have en moderne og tidssvarende busflåde.
Organisation
Selskabet ejes i dag 100% af Bjert Busser. Selskabets direktør Henrik Nymark og rutinerede medarbejdere sikrer kontinuitet og et fortsat højt serviceniveau overfor vore kunder.
Kundeservice

86 19 00 00

Brug for hjælp?

Ring til os mandag til fredag 8-16 eller:

Bliv ringet op

Fra A til B

Mere info
background

Ring venligt i dette tidsrum:

og
Ok